Co. τεχνολογιών του Πεκίνου HONKON, ΕΠΕ.

    Επαγγελματικός κατασκευαστής του εξοπλισμού ομορφιάς λέιζερ

             Σφαιρική αισθητική λύση, cOem προσφοράς & ODM

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Beijing Honkon Technologies Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd Beijing Honkon Technologies Co., Ltd
1 5 2 1 4 4 3

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HONKON/Aeslight/SYDEY
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 30 million-70 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

 

Το Δεκέμβριο του 2002, το HONKON ομάδα-θα είναι η πρώτη εσωτερική αντιδονητική τεχνολογία handpiece για το λέιζερ YAG, και η πρώτη επιχείρηση έκανε την ελαφρύτερη λαβή στην Κίνα

 τον Ιανουάριο του 2003, η πρώτος-εφαρμογή «q-διακόπτης» της ομάδας HONKON με το λέιζερ ND.YAG, αποφεύγει fuel-switching την κακοήθη δηλητηρίαση κιβωτίων προκαλούμενη τα προβλήματα, που πυροδοτούν μια ιστορία της επανάστασης τεχνολογικής καινοτομίας για μια μηχανή λέιζερ.

 τον Ιανουάριο του 2003, ομάδα-ανεξάρτητος υπεύθυνος για την ανάπτυξη HONKON του παγκόσμιου μικρότερου και ελαφρύτερου λέιζερ για την επεξεργασία της χρωστικής ουσίας (fortattoo μηχανών λέιζερ) - Xiao Liang Fei, δημοφιλής παγκόσμιος.

 τον Ιούνιο του 2003, το HONKON που η ομάδα-αποκλειστική IPL τεχνολογία και η εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας στην επεξεργασία, είναι μέχρι τώρα η τεχνολογία έχει πραγματικά μόνο ένα IPL τους κινεζικούς κατασκευαστές.

 τον Αύγουστο του 2003, η ομάδα HONKON - έχει την οργάνωση που ένα «τεχνικό τμήμα» είναι το πρώτο συγκεκριμένα για τους στην εγχώρια αγορά πελάτες μετά την πώληση οι τεχνικές λειτουργίας και η καθοδήγηση της επιχείρησης.

 το Μάρτιο του 2004, η ομάδα HONKON ισχυρής ανεξάρτητης έρευνας και ανάπτυξης σειράς καλλυντικών φροντίδας δέρματος του «Franz» ελαφριάς.

 τον Αύγουστο του 2004, η εισαγωγή ομάδας HONKON της μικροακτίνας τεχνολογίας από την Ιαπωνία, η χρήση τους στον τομέα της αποτυχίας, δημιούργησε ένα προηγούμενο, που πυροδοτεί μια ανθρώπινη αποτυχία μια ιστορία της επανάστασης γη-τινάγματος.

 τον Ιανουάριο του 2005, η ομάδα HONKON θα είναι διάχυτη κεραμική YAG τεχνολογία λέιζερ συντελεστή ανάκλασης που χρησιμοποιείται για να βελτιώσει ουσιαστικά την αποδοτικότητα του λέιζερ, η γενική υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής έχει αυξηθεί μέχρι τρία έως πέντε έτη.

 το Μάρτιο του 2005, το HONKON ομάδα-που αναπτύσσεται το ευπροσάρμοστο σύστημα παγκόσμιας πρώτο οπτικό ομορφιάς GMF. Συγχρόνως μπείτε στην αγορά αδυνατίσματος, την αποκλειστικές έρευνα και την ανάπτυξη μιας νέας γενεάς της απώλειας βάρους - διατροφή του φάσματος, επιστήμη, υγεία, απόλαυση, μια φυσιοθεραπεία, δημοφιλής στον κόσμο.

 τον Ιούνιο του 2006, η ομάδα HONKON ανέπτυξε μια νέα γενεά της τεχνολογίας IPL+E, και να θέσει το φως σε μια τεχνολογία RF, να επιλύσει εντελώς τις βαθιές ρυτίδες, τα δερμικά σημεία, light-colored villi και τα προβλήματα επεξεργασίας.

 τον Ιούνιο του 2006, η ομάδα-αποκλειστική εισαγωγή HONKON της ομορφιάς οξυγόνου παγκόσμιου περιπλοκότερης νερού, η επιστήμη του, υγεία, φυσική κυκλοφορία, που πυροδοτεί μια επανάσταση ομορφιάς, αντί της παραδοσιακής χειρωνακτικής ομορφιάς.

 Το Δεκέμβριο του 2006, η επίθεση ομάδα-κλονισμού HONKON, ανέπτυξε ανεξάρτητα ένα seriesof RF που παγώνει τα ηλεκτρικά προϊόντα, αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας και εξόπλισε με ποικίλο κεφάλι, επεξεργασία ασφάλειας, περιβάλλον, γρήγορο, η ισχύς των επιβαρυνμένων, μακροπρόθεσμων ρυτίδων, διαλυμένο ειδικό εφέ λίπος, εύκολη αντι-γήρανση.

 

το Μάρτιο του 2008, HONKON και ΣΥΝΕΠΉΣ από τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζεται για να προωθήσει το υπερβολικό σφυγμού σύστημα λέιζερ του CO2 κλασματικό, ποια υιοθετημένη γεννήτρια RF της ΣΥΝΕΠΟΎΣ επιχείρησης, εξασφάλισε τη συνέπεια της κλινικής επίδρασης και τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού για πολύ, και η κλινική επίδραση αυξάνω σε ένα νέο επίπεδο.
 
Τον Αύγουστο του 2008, η μηχανή παγκόσμιου πρώτη αδυνατίσματος με το κενό και το RF βγήκαν. Είχε τη λειτουργία του αδυνατίσματος, να σμιλεύσει, αύξηση στηθών με τουλάχιστον επτά διαφορετικά handpieces. Το ισχυρό κενό σύστημα πίεσης θα μπορούσε να εγγυηθεί τον υποδόριο λιπαρό ιστό στην απολίπανση της ενέργειας. Ένα handpiece εξοπλίστηκε με τις πολλαπλάσιες διαστάσεις της άκρης, η οποία ήταν κατάλληλη για τα διαφορετικά μέρη του σώματος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους ελεύθερους συνδυασμούς για το πρόγραμμα απώλειας βάρους αναρρόφησης και το RF διαλύει το παχύ πρόγραμμα απώλειας βάρους.
 
Τον Οκτώβριο του 2011, το τμήμα προγράμματος επένδυσης ήταν οργάνωση προκειμένου να προωθηθούν και να διαδοθούν οι τεχνικές καλλυντικών λέιζερ και συστήματος διαχείρισης, τα οποία αφιέρωσαν κυρίως στην κλινική την υπηρεσία του μεγάλου και μέσου μεγέθους ιατρικού νοσοκομείου και προωθούν τη διαχείριση και το επίπεδο εξυπηρέτησης της medical&aesthetic οργάνωσης.
 
Το Μάρτιο η διεθνής ομορφιά EXPO 32ου το 2010 στο guangzhou το Μάρτιο του 2010, HONKON προώθησε το μακροχρόνιο σφυγμό της OPT τεχνολογίας σύστημα ως το 1064 NM και λέιζερ 532 NM και το πολυσύνθετο ε-ελαφρύ σύστημα (S3D, S3C), κατέστησε τις ανωτέρω δύο συσκευές ασφαλέστερες στην κλινική, παρατεταμένη διάρκεια ζωής xenon του λαμπτήρα σημαντικά, μειωμένος πόνος των ασθενών. Τα ανωτέρω συστήματα θα γίνουν η αντικατάσταση των συνηθισμένων.
 
Το Δεκέμβριο του 2010 στηργμένος στα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και τον παγκόσμιο πρώτης τάξεως προμηθευτή, HONKON συνεργάστηκε με τη γνωστή επιχείρηση της Γερμανίας και προώθησε ένα εμπορικό σήμα AESLIGHT υψηλών σημείων. Θα σφυρηλατήσουμε τα προϊόντα εμπορικών σημάτων AESLIGHT στην πρώτης τάξεως ποιότητα, πρώτης τάξεως κλινικό τοπ εμπορικό σήμα εξοπλισμού επίδρασης του ιατρικού & αισθητικού εξοπλισμού και από τις δύο πλευρές που λειτουργεί από κοινού.
 
Το Δεκέμβριο του 2011, οι ΚΟΣΜΙΕΣ σειρές εμπορικών σημάτων καλλυντικών προωθήθηκαν, από μια ενιαία ιδέα θεραπείας στη νέα έννοια της ενσωμάτωσης στη θεραπεία και τη διαχείριση υγείας δερμάτων προσοχής. Οι postoperative περιπλοκές, η postoperative αποκατάσταση και η μη καλή κλινική επίδραση των ασθενών λύθηκαν πλήρως.
 
 
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. xinli

Τηλ.:: 86-010-56370065-627

Φαξ: 86-010-56370065

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αφαίρεση τατουάζ ND YAG Laser

Το Q μετέστρεψε το λέιζερ ND Yag για τον εξοπλισμό ομορφιάς λέιζερ αφαίρεσης δερματοστιξιών/αφαίρεσης σημείων ηλικίας

Υψηλή επίδοση 1064nm, μεταστρεφόμενο λέιζερ ND YAG 532nm το Q για τη γραμμή ματιών δερματοστιξιών

Μίνι αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG σαλονιών 400mj 532nm ομορφιάς, μηχανή αφαίρεσης σημείων ηλικίας λέιζερ

Φορητός πόρος μηχανών αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND Yag που σταθεροποιεί τη μηχανή 1-10HZ

Diode Laser Αποτρίχωση

Αποτελεσματικός θηλυκός βραχίονας 808nm συσκευή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων για το σαλόνι ομορφιάς

Εξοπλισμός αναζωογόνησης δερμάτων μηχανών αφαίρεσης τρίχας ποδιών λέιζερ διόδων αφής LCD 10.2 ίντσας DTFT

αφαίρεση τρίχας λέιζερ διόδων 808nm, μέγεθος 12×12mm σημείων Depilation μηχανή για τα άτομα

Υψηλή ταχύτητα δύναμης λέιζερ 300w που γλιστρά τη μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ 808 διόδων

Co2 κλασματικές Machine Laser

κλασματική μηχανή λέιζερ του CO2 10600nm Ultrapulse για τη μείωση ρυτίδων

Κλασματική μηχανή λέιζερ του CO2 χειρουργικών επεμβάσεων για την επεξεργασία δερμάτων αναζωογόνησης/χρώσης δερμάτων

Κλασματικό λέιζερ του CO2 φροντίδας δέρματος για τη μηχανή σκλήρυνσης δερμάτων σημαδιών ακμής

Κλασματική μηχανή λέιζερ του CO2 εξοπλισμού αναζωογόνησης δερμάτων μήκος κύματος 10600 NM

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Αφαίρεση τατουάζ ND YAG Laser προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2018 beautydevice.com. All Rights Reserved.